Wie zijn wij?

Hallo iedereen, Ik ben Roy,

Ik woon in Wervershoof. Ik woon samen met mijn vader, John mijn moeder, Annemiek en mijn zusje, Lotte. Het is hier altijd gezellig en we zijn een hechte familie. Mijn hobby's zijn zwemmen, creatief bezig zijn, tekenen en filmpjes maken. Ik heb zelf een konijn, Nikki. We hebben ook nog een cavia, Goofy. Ik werk elke dinsdag en zaterdag. Dinsdag doe ik kranten, Zaterdag werk ik in een tomatenbedrijf. Ik zit nu op De Dijk, 3de jaar. Dit jaar moet ik een profielkeuze maken en een andere school kiezen voor Havo 4. Ik ga E&M doen omdat dat profiel mij het meeste ligt en ik kan er later alle kanten mee uit. Ik wil later namelijk iets in het onderwijs doen of iets met een eigen bedrijf.

 

Hallo iedereen, Ik ben Boyd,

Ik woon in Wervershoof samen met mijn moeder. Mijn vader woont in Andijk. Ik werk elke zaterdag bij een bollenbedrijf. Mijn hobby's zijn varen en tennissen. Ik zit nu in het derde jaar van de Havo op SG De Dijk in Medemblik. Mijn profiel keuze is Natuur en Techniek. Na de derde ga ik naar het Oscar Romero in Hoorn.